לינדוש קייטרינג
יום ראשון, 30 בנובמבר 2014
לחם ביתי
לחם של פעם
מצרכים :
7כוסות קמח ,
2כפות שמרים ,
2כפות סוכר,
רבע כוס שמן זית ,
2כפות מלח,
1-2 כוסות מים פושרים ,
לתיבול: שמן זית ,בצל פרוס,זעתר
אופן ההכנה:
להכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את השמרים ואת הסוכר לערבב היטב ,
להוסיף את השמן וכוס מים לערבל להוסיף בהדרגה את המים ולהמשיך לערבל עד לקבלת בצק נעים
לא דביק ולא קשה להוסיף את המלח ולהמשיך לערבל ,
ללוש ידני את הבצק ולהניח בקערת המיקסר לטפטפ שמן מעל הבצק לכסות במגבת ולתת תפיחה של שעה או עד שהבצק הכפיל את הנפח,
ללוש שוב לחלק את הבצק ל8כדורים כל כדור לרדד לעיגול ולהניח בתבנית האפיה בעזרת האצבעות לעשות בורות לטפטפ שמן זית ולהניח שוב לתפיחה ,
אחרי התפיחה לפזר מעל כל מה שאוהבים .לאפות את הלחם בחום של 200 מעלות כ-20 דקות או עד שהלחמים מוכנים.
תתכבדו בארוחה בריאה וטעימה ממטבחה של לינדוש~~~
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
תוספות או מנות ראשונות .
עוגת גבינה בטעם של פעם..
חיפשתי מתכון קל וטעים לעוגת גבינה בלי הרבה עבודה (לפעמים לא בא לעבוד קשה) מצאתי וקבלתי כל כך הרבה מתכונים שהבחירה היתה קשה . לקחתי מכמה מ...
עוגת תפוחים הפוכה בקרמל..של אהרוני
לבצק פריך: 400 גרם קמח- 3 כוסות 200 גרם חמאה 160 גרם סוכר- 3/4 כוס 1 ביצה 1 חלמון ½ כפית תמצית וניל איכותית קליפת לימון מ-1/2 לימון (לא חוב...
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות : מקבץ עשיר של עוגיות בהזמנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה