יום שני, 1 בדצמבר 2014

רולדות תמרים ~






















חומרים:
4כוסות קמח +1אבקת אפיה,

חבילה מרגרינה או מחמאה,

1/4כוס שמן,

חצי כוס מיץ תפוזים,
                                                         
חצי כוס קוקוס,

2כפות גרידת לימון או תפוז,

1סוכר וניל,

מילוי :

1קופסא ממרח תמרים,כף קינמון,גרידת תפוז או לימון,חצי כוס סוכר,כוס אגוזים קצוצים,2כפות ממרח שוקולד או ריבה .

אופן ההכנה:

להמיס את המרגרינה להכניס לקערת המיקסר להוסיף את השמן ואת יתר החומרים ,ולבסוף את הקמח לערבב היטב עד 

שמתקבל בצק נעים וגמיש להניח בצד למנוחה.

בנתיים לחמם את התנור לחום של 180 מעלות לרפד את התבנית בנייר אפיה.

לחלק את הבצק ל4 חלקים כל חלק לרדד לרולדה למרוח מהמילוי לגלגל לרולדה להניח בתבנית האפיה ולהכין את יתר 

הרולדות , לחתוך  בעזרת סכין פרוסות עד הסוף לאפות כ-30-40 דקות עד שהרולדות אפויות ומקבלות צבע חום לא שרוף!

אחרי האפיה לשחרר את העוגות לפזר אבקת סוכר .

אני מפזרת אבקת סוכר רק בהגשה כך הם נישמרים בקופסא במקרר.

את המתכון קבלתי מחברה 

ניפגש במתכון הבא 

              ~~ במטבח של לינדוש~~




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות