יום שבת, 12 בינואר 2013

תפוחי-אדמה בתנור

אין אחד שלא אוהב תפוחי-אדמה ,,,.

..הנה לכם מתכון קל להכנה וטעים כתוספת או סתם לנשנש,,,


מצרכים:

קילו תפוחי-אדמה ,

4כפות רוטב צ'ילי מתוק 

כף גדושה של אבקת מרק 

חצי כוס מים 

1בצל קצוץ.


אופן ההכנה:

לקלף  את תפוחי-אדמה , לפרוס אותם לפרוסות בעובי של 1ס"מ ...להכניס אותם לקערת מים בתוספת כפית מלח,

לקחת את הצילי ואת הבצל את האבקת מרק ואת המים לערבב היטב ,לקחת תבנית אפיה להניח את תפוחי-אדמה, 

לצקת מעל תפוחי-אדמה  את התערובת לערבב היטב לכסות בנייר כסף לאפות בחום של 180 מעלות (לחמם את התנור מראש)לאפות כחצי שעה לבדוק להוציא את הנייר הכסף ולהמשיך לאפות עד שתפוחי-אדמה  מקבלים צבע חום בהיר ,ושלא נישאר נוזלים ....



~~~~ ממטבחה של לינדוש באהבה***^^^^*****

6 תגובות:

  1. לינדוש יקירה
    זה מעדן אני חולה על נישנושי תפוחי אדמה
    חיבוק
    טובה

    השבמחק
  2. תוספת טעימה שכולם אוהבים לאכול....
    נראה נפלא, לינדוש יקרה !
    חיבוק לשבוע מבורך,
    רותי

    השבמחק
  3. לינדוש, תפוחי האדמה בתנור!! נראה נהדר! מה שאהבתי שזה בלי שמן!! כמה זמן יוצא סה"כ בתנור?

    השבמחק
  4. תודה על הפרגון....
    ממליצה בחום .
    לאפות בערך כחצי שעה או 45 דקות הכל תלוי בחום התנור...
    לינדוש.

    השבמחק

מנות עיקריות