יום שני, 12 בנובמבר 2012

מרק אפונה


הנה בא עונת המרקים .

אני  אוהבת מרקים בכל הטעמים...:P
אז הנה מתכון קל ופשוט להכנה.
מרק אפונה יבשה וגריסים .
מצרכים :
=====
כוס אפונה יבשה מושרת במים כחצי שעה ..
חופן גריסים מושרים במים פושרים
2בצלים גדולים 
כמה עלי סלרי לטעם
2כפות שמן
כף אבקת מרק
כף מלח
כף פלפל שחור.
2ליטר מים מהברז.

אופן ההכנה:
============
להכניס את כל המצרכים לסיר לחץ ולתת טיגון קל להוסיף את המים לבשל על אש גבוה עד לרתיחה להקטין את האש לכסות את הסיר
ולתת להתבשל כשעה או עד שהאפונה רכה לגמרי..
אני מבשלת בסיר לחץ שעה בדיוק יוצא סמיך וטעים ..(יש כאלה שמעבירים לבלנדר לריסוק) אני לא אוהבת .
   אם אהבתם תעשו לייק אהבתי...
תודה מהמטבח של לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות