יום שבת, 8 באוקטובר 2011

עוגת תפוזים -בחושה

עוגת תפוזים בטעם של פעם.
 המצרכים :
4ביצים גדולות,
כוס וחצי סוכר,
חצי כוס שמן,
כוס מיץ תפוזים,
כוס שקדים טחונים או קוקוס.
כפית תמצית וניל.
2כוסות קמח+1אבקת אפיה .או קמח תופח.

לסירופ מתוק .
כוס מים
כוס סוכר
וגרידת קליפת תפוז שלם..

 אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר מוסיפים את השמן ואת יתר החומרים ,משמנים תבנית אפיה בקוטר 26 ס"מ
אופים בחום 180 מעלות כ30 דקות או עד שהעוגה משתחררת מדפנות התבנית.

מכינים את הסירופ מבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס,
יוצקים על העוגה .
אני ויתרתי על הסירופ יצקתי בצורת זילוף סילאן ...
חג שמח שנה טובה ומתוקה ...עם פרוסת עוגה מתוקה וטעימה ממטבחה של לינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לאוהבי לחם