יום חמישי, 6 באוקטובר 2011

שוקי עוף במעטפת .

את המתכון ראיתי  בערוצי הכבלים!!!


מצרכים לפוקאצ'ה.
==============



קילו קמח.

50 גרם שמרים טרים או 2כפות שמרים יבשים,

1/2 כוס שמן זית או שמן רגיל,

כף שום כתוש.

כף מלח,

- 2-3 כוסות מים פושרים.



אופן ההכנה:
=============

מנפים את הקמח מכניסים לקערת המיקסר מוסיפים את השמרים מערבבים היטב ,מוסיפים את השמן ואת השום.ושוב מערבבים ובהדרגה מוסיפים את המים עד שמתקבל בצק מעט דביק.להוסיף את המלח ולהמשיך לערבל (הבצק צריך להיות נעים למגע)

לכסות לתפיחה ראשונה.



שוקי העוף:
=========

8-10 יחידות .מנוקים היטב (לא להוריד את העור)

3בצלים פרוסים לפרוסות .

4שיני שום חתוכים קצוץ.

שמן לטיגון בסיר של הבישול,

תבלינים:

כפית בהרת או חאו'ג.

מלח,פלפל שחור.

2כפות סילאן.

מים לכיסוי התבשיל .



אופן ההכנה:
===========

לטגן את הבצל להוסיף את השום ולאחר מכן להוסיף את השוקים לתת טיגון קל להוסיף את יתר המצרכים לבשל על אש קטנה כשעה בערך ..



בנתיים לקחת את הבצק שתפח לחלק לפי מספר השוקים לשטח כל כדור לעלה להניח את השוק על העלה ולגלגל (את העצם השוק להשאיר מחוץ לבצק)



למרוח ביצה לפזר שומשום לאפות בחום של 190 מעלות כ30 דקות...

ניתן להגיש עם סלט ירקות או סלט חסה.







   

סליחה ומחילה ...ממשפחת מלחי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לאוהבי לחם