יום שני, 10 באוקטובר 2011

בורקס במילוי גבינה מלוחה ..

מצרכים:
חבילה בצק עלים (קילו)
קוביה גבינה בולגרית.(250 גרם)
250 גרם גבינה לבנה.
ביצה 

אופן ההכנה:
לערבב את כל הגבינות עם הביצה ליטעום שלא יהיה מלוח מידי  להניח בצד . .

לקחת את הבצק העלים להניח על משטח עבודה לסמן בעזרת גלגלת לחצי באורך ולאחר מכן לחלק למנות .(ראו תמונה להמחשה) לקחת כף גדולה מהמילוי להניח במרכז למרוח בביצה וליסגור להניח בתבנית אפיה את כל המשולשים.
למרוח עליהם בביצה לפזר שומשום לאפות בחום של 190 מעלות כ-20 דקות או עד שמקבל צבע חום יפה.

והנה לכם מנה יפה ועשירה ניתן להגיש עם סלט ירקות עשיר .

חג שמח .
תודה שבקרתם אצלי במטבחי .
באהבה לינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות