יום שלישי, 4 באוקטובר 2011

דג שניצל בטעם של פעם .

הפעם קבלו מתכון קל וטעים ...
 מצרכים:
חבילה גדולה של קילו דג נסיכת הנילוס.
כוס קמח .
כוס פירורי לחם.
3ביצים,
כפית חרדל
כפית פלפל שחור,
כפית מלח.

אופן ההכנה:
להשרות את הדג במי מלח לרבע שעה.אחרי זה לשטוף והזלף מעל הפרוסות מיץ מלימון לשם.
בינתיים לקחת קערה להכניס את הקמח ופירורי הלחם לערבב היטב .לקחת קערה שניה להכניס את הביצים ואת החרדל
לטרוף היטב ולהניח בצד.!!!
לשטוף את הפרוסות הדגים להניח על מסננת .לחמם שמן במחבת .ולהתחיל במשימה !!!
לקחת פרוסה דג לקערת הקמח ליטבול מכל הצדדים ואחרי זה ליטבול בביצה וישר לטגן.
להכין את כל הפרוסות .
ניתן להגיש כך עם פרוסות לימון וסלט חסה.או להכין רוטב עגבניות ולהכניס את הדגים לבישול קצר מאוד.

חג שמח ממטבחה של לי נדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות