יום ראשון, 29 במאי 2016

דג סלמון בתנור .


מצרכים:

דג סלמון מחולק לפי מנות .

3 כפות שמן זית.

6 שיני שום.

חצי כוס מיץ לימון .

חופן עשבי תיבול (פטרוזיליה כוסברה בצל סגול קצוץ הכל ביחד )

אורז חום :

כוס אורז פרסי לטגן אותו יחד עם כפית אבקת  מרק כך הוא מקבל גוון חום יפה.להוסיף כוס וחצי מים מהברז לערבב היטב ,

לכסות את הסיר להמניך את האש ולתת לאורז להתבשל .שכל המים ניספגו ויש בורות מעל האורז זה סימן שהאורז 

מוכן.לבדוק לגרף עם מזלג את האורז להוסיף מעל כפית מלח לכסות במגבת מטבח עד להגשה.

אופן ההכנה לדג :

לנקות היטב את הדג מהעור לטפטפ מיץ לימון מעל .

בנתיים (לחמם תנור בחום בינוני)להכין את העיסה של עישבי תיבול שמן זית .שום כתוש .לערבב היטב למרוח על הדג מכל 

צד להניח בתבנית אפיה ,

לכסות בנייר כסף לאפות בחום של 180 מעלות כ20 דקות ולא יותר אחרת הדג יוצא יבש.

ניתן להגיש עם סלט ירקות או מנה יפה של אורז.










זו מנה שהוזמנה לארוחת ערב שישי (קטרינג )








 אהבתם ניפגש במתכון הבא                                           מהמטבח של לינדוש באהבה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות