לינדוש קייטרינג
יום שלישי, 15 במרץ 2016
פשטידת בטטות..
פשטידה קלה להכנה:::::::
חומרים:
4בטטות,
4בצלים.
חצי כוס קמח +כפית אבקת אפיה,
רבע כוס שמן,
3ביצים ,
חצי כוס מים,
פלפל שחור ,מלח,
אופן ההכנה:
לחמם את התנור לחום בינוני 180 מעלות.
לקלף את הבצלים ואת הבטטות ,לחתוך אותם לפרוסות דקות ,
להכניס לקערה גדולה להוסיף את יתר החומרים לערבב היטב לטעום את התיבול ואם צריך להוסיף
עוד מלח או פלפל הכול לפי הטעם.לשמן תבנית אפיה מלבנית או 2 תבניות של אינגלש קייק לצקת
את העיסה לאפות בחום של 180 מעלות כ-30עד 40 דקות עד שהמאפה מוכן.(ניתן להוסיף לעיסה
גבינות אם רוצים את הפשטידה חלבי!!!
תודה לכל מי שביקר רעבים לעוד ניפגש במתכון הבא !!
מהמטבח של לינדוש.
2 תגובות:
טלי איציק גרופית
18 במרץ 2016 בשעה 6:33
לינדוש.. יצא מהתנור ולא התאפקנו וחסלנו רבע.. טעים...
השב
מחק
תשובות
לינדוש - כי עוגות זה לא רק טעם
18 במרץ 2016 בשעה 22:24
טלי טוב לישמוע ..איזה יופי .
שבת שלום.
מחק
תשובות
השב
השב
הוסף תגובה
טוען עוד...
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
תוספות או מנות ראשונות .
עוגת גבינה בטעם של פעם..
חיפשתי מתכון קל וטעים לעוגת גבינה בלי הרבה עבודה (לפעמים לא בא לעבוד קשה) מצאתי וקבלתי כל כך הרבה מתכונים שהבחירה היתה קשה . לקחתי מכמה מ...
עוגת תפוחים הפוכה בקרמל..של אהרוני
לבצק פריך: 400 גרם קמח- 3 כוסות 200 גרם חמאה 160 גרם סוכר- 3/4 כוס 1 ביצה 1 חלמון ½ כפית תמצית וניל איכותית קליפת לימון מ-1/2 לימון (לא חוב...
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות : מקבץ עשיר של עוגיות בהזמנה.
לינדוש.. יצא מהתנור ולא התאפקנו וחסלנו רבע.. טעים...
השבמחקטלי טוב לישמוע ..איזה יופי .
מחקשבת שלום.