עוגיה עם הקפה
את המתכון קבלתי מחברתי היקרה גילה (נינג'ה)מתכון קל להכנה ותמיד שמחה לחזור למתכון!!
אני משתפת אותכם במתכון שתשמחו לפנק את יקירכם בעוגיה מתוקה מכל טוב .
מצרכים :
קילו קמח .
2שקיות אבקת אפיה,
400 גרם מחמאה או חמאה,
3/4 כוס שמן,
2סוכר וניל,
1/3 כוס סוכר,
כוס מים מהברז (אני שמתי כוס מיץ תפוזים),
מילוי לרולדות אני חלק מלאתי בממרח תמרים ואגוזים קצוצים וחלק מלאתי בממרח שוקולד נוטלה.
אופן ההכנה:
לנפות את הקמח !!!
להכניס לקערת המיקסר את החמאה ואת הסוכר לערבל היטב ,
להוסיף את השמן ואת יתר החומרים ולבסוף להוסיף בהדרגה את הקמח ,
ללוש היטב עד לקבלת בצק נעים ורך לא קשה ולא דביק לתת לבצק לנוח ,
בנתיים לחמם תנור בחום של 180 מעלות ,
לחלק את הבצק ל-6כדורים וכל כדור לרדד למלבן ולמרוח את המילוי לגלגל לרולדה להניח בתבנית האפיה לשטח מעט את הרולדה לסמן בעזרת סכין לפרוסות ,
כך אחרי האפיה ניתן ישר לפרוס לפי הסימון מבלי שהעוגיה תתפורר.בזמן ההגשה ניתן לפזר אבקת סוכר .
תודה לכל מי שביקר והגיב לי ~~~ תהיו בקשר ניפגש במתכון הבא!!!
אתם עוד פה רוצו למטבח !!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה