יום שבת, 6 בדצמבר 2014

פשטידת אטריות עם תוספת תירס.

פשטידת אטריות ותירס 




מצרכים :

חבילה של 400 גרם אטריות דקות ,

1קופסא תירס ,

6ביצים,

תיבול פלפל שחור,

אבקת מרק -בצל-פיטריות-

2כפות ששמן,

אופן ההכנה:

לבשל את האטריות  לפי הוראות היצרן,

לסנן במים ,

להכניס את האטריות לקערה גדולה ולהוסיף את יתר המצרכים פרט לביצים ,

את הביצים להקציף אותם לחוד בקערית בעזרת מזלג זה מוסיף נפך לפשטידה.

לשמן תבניות /תבנית בעזרת תרסיס שמן ,

בנתיים לחמם את התנור בחום של 180 מעלות ,

!

.(אני מאוד אוהבת לאפות  בתבניות  אישיות )

אשמח לתגובות ?

ניפגש במתכון הבא

באהבה מהמטבח של לינדוש 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית