יום ראשון, 11 במאי 2014

קינוח קל וטעים מוס גבינה עם פירורי עוגיות.

עוגת מוס גבינה עם פירורים .                                  




קינוח קל וטעים לאירוע.

המצרכים:
חצי קילו עוגיות יבשות או ביסקיוטים פתי-בר.
100 גרם חמאה,
חצי כוס סוכר,

המוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 5% .
2שמנת מתוקה,
1אינסטנט פודינג וניל,
14 גרם ג'לטין או 100 גרם שוקולד לבן.
כוס חלב.

אופן ההכנה:
מתחילים עם הפירורים להכניס את כל העוגיות או הביסקיוטים למקצץ ירקות עם להב להוסיף את החמאה. 
לקצץ עד לפירורים חולית.להניח במקרר לשעה בערך .

המוס גבינה:
להכניס את השקית הג'לטין לתוך צלוחית עם רבע כוס מים קרים לתת למנוחה עד שכל האבקה נמסה להכניס למיקרו 
לכמה פולסים לערבב היטב (ואם רוצים את השוקולד הלבן להכניס למיקרו עד להמסה )לתת להתקרר מעט בינתיים להכין את המוס.
להכניס את הגבינה ואת השמנת ואת החלב האינסטנט למיקסר ולהקציף כ5דקות .להוסיף בהדרגה את הג'לטין או את השוקולד הלבן להקפיץ לקרם מוצק .

לקחת גביעים אישים להכניס 2כפות מהפירורים לדחוס היטב לקחת בעזרת שקית זילוף את המוס לזלף עד 3/4 גובה 
הגביע לפזר מעל פירורים להכניס למקרר ולהגיש שבאים האורחים.

מהמטבח של לינדוש 



                                  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית