יום שישי, 23 בנובמבר 2012

עוגת שוקולד אישית..


 

עוגת שוקולד אישית ...

המצרכים ........

2כוסות סוכר 

4ביצים

כוס שמן

כוס מים רתוחים.

2כוסות קמח תופח או רגיל עם תוספת 1אבקת אפיה.

4כפות גדושות קקאו ממין טוב .

כף נס-קפה.

אופן ההכנה:

להכנסי את הסוכר עם הביצים לקערת המיקסר לערבל עד לקבלת עיסה קרמית להוסיף את השמן ולהמשיך לערבל ,

לקחת את הקקאו ואת הנס להכניס לקערה קטנה להוסיף את המים לערבב שלא היו גושים להוסיף בהדרגה את הנוזל

ואת הקמח (הקמח מעורבב יחד עם אבקת האפיה) להמשיך כך עד שכל הנוזל והקמח נימצאים בתוך קערת המיקסר

,לחמם תנור בחום 170 מעלות לשמן תבנית אפיה הרצויה הכמות מתאימה לקוטר 24 ס"מ או 2תבניות אינגלשקייק

, לימזוג את העיסה לתבנית להכניס לאפיה זמן האפיה בערך 40-50 דקות עד שקיסם

יוצא מעט יבש להוציא את העוגה לא לתת אפיה ממושכת אחרת העוגה תצא יבשה .ניתן לצפות בקרם גנאש או קצפת או

סירופ מייפל ....אני הפעם הכנתי בתבנית חד פעמי אישיות ..

שבת שלום לכל האוהבים  באהבה לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית