לינדוש קייטרינג
יום שישי, 23 בנובמבר 2012
עוגת שוקולד אישית..
עוגת שוקולד אישית ...
המצרכים ........
2כוסות סוכר
4ביצים
כוס שמן
כוס מים רתוחים.
2כוסות קמח תופח או רגיל עם תוספת 1אבקת אפיה.
4כפות גדושות קקאו ממין טוב .
כף נס-קפה.
אופן ההכנה:
להכנסי את הסוכר עם הביצים לקערת המיקסר לערבל עד לקבלת עיסה קרמית להוסיף את השמן ולהמשיך לערבל ,
לקחת את הקקאו ואת הנס להכניס לקערה קטנה להוסיף את המים לערבב שלא היו גושים להוסיף בהדרגה את הנוזל
ואת הקמח (הקמח מעורבב יחד עם אבקת האפיה) להמשיך כך עד שכל הנוזל והקמח נימצאים בתוך קערת המיקסר
,לחמם תנור בחום 170 מעלות
לשמן תבנית אפיה הרצויה הכמות מתאימה לקוטר 24 ס"מ או 2תבניות אינגלשקייק
, לימזוג את העיסה לתבנית להכניס לאפיה זמן האפיה בערך 40-50 דקות עד שקיסם
יוצא מעט יבש להוציא את העוגה לא לתת אפיה ממושכת אחרת העוגה תצא יבשה .ניתן לצפות בקרם גנאש או קצפת או
סירופ מייפל ....אני הפעם הכנתי בתבנית חד פעמי אישיות ..
שבת שלום לכל האוהבים
באהבה לינדוש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
פשטידה אישית
מרק עשיר מכול טוב /חדש
חמין /חדש
פסטה מסולסלת ברוטב עגבניות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה