יום רביעי, 21 בנובמבר 2012
דג סול פיקנטי
מזמן לא הכנתי דגים
היום קניתי דג סול והחלטתי לבשל דומה לחרימה כי זה דג שלא מתאים לחרימה ...
מצרכים:
4עגבניות רכות ואדומות
אופן ההכנה:
לישטוף את הדגים לטבול אותם בחומץ או מיץ לימון להוציא את הריח ולהניח במסננת ..בנתיים לקחת סיר גדול לפרוס את הבצלים לפרוסות להוסיף אותם לסיר להוסיף את יתר הירקות שגם אותם צריך לחתוך לקוביות קטנות או לפרוסות להוסיף את שיני השום שלמים ואת השמן לתת מין טיגון קטן להוסיף את התבלינים לערבב היטב להוסיף 2-3 כוסות מים לבשל עד שהירקות מבושלים מעט להוסף את דגי סול לסדר אותם בשורה לבשל עוד 10-15 דקות ליטעום אם התיבול מתאים לכם ...
מגישים עם אורז לבן או ספגטי...
אהבתם תילחצו אהבתי תודה מראש ממטבחה של לינדוש
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
-
לבצק פריך: 400 גרם קמח- 3 כוסות 200 גרם חמאה 160 גרם סוכר- 3/4 כוס 1 ביצה 1 חלמון ½ כפית תמצית וניל איכותית קליפת לימון מ-1/2 לימון (לא חוב...
-
רציתי לפנק את בני הבית במאפה טעים שמזמן לא הכנתי .. אז הנה אני משתפת גם אותכם !! את המילוי אני הכנתי עם כרוב לבן גזר ובצל סגול,ניתן למ...
-
חיפשתי מתכון קל וטעים לעוגת גבינה בלי הרבה עבודה (לפעמים לא בא לעבוד קשה) מצאתי וקבלתי כל כך הרבה מתכונים שהבחירה היתה קשה . לקחתי מכמה מ...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה