יום חמישי, 26 ביולי 2012

קציצות

לפעמים בא לנו לאכול קציצות מטוגנות ולא רק מבושלות .

אז הנה לכם מתכון קל ומהיר הכנה:
מצרכים:
חצי קילו בשר בקר טחון.
חצי קילו בשר הודו טחון.
2בצלים גדולים.
2תפוחי-אדמה.
חבילה יפה של פיטרוזיליה.
2ביצים.
כוס פירורי לחם או 4פרוסות לחם.
תיבול הכל לפי הטעמים:
כפית פלפל שחור.
כפית מלח.
חצי כפית קינמון.
כף גדושה כמון.(לא לוותר)
כף שמן זית.
2-4 שיני שום .

אופן ההכנה:

להכניס את הבשרים לקערה גדולה לערבב היטב להוסיף את יתר המצרכים כלומר הבצלים קצוצים דק.הפיטרוזיליה קצוצה דק.את התפוחים לגרר בפומפיה גסה ..לערבב ליטעום את התיבול .להניח לנוח 
במקרר כשעה לספיגת הטעמים ..

שלב שני:
לקחת מחבת עמוקה להכניס שמן לא עמוק ולא שטוח לחמם היטב להקטין את האש ..
להוציא את העיסה לערבב שוב היטב להכין כדורים לשטח אותם ולטגן את הקציצות משני הצדדים.
ניתן להוסיף אותם ברוטב עגבניות או ברוטב פיטריות הכל לפי הטעם ..או סתם כך עם טחינה וסלט ירקות...

אשמח לישמוע תגובות ..
אם הכנתם אשמח לקבל תמונה ולעלות אותם אצלי בשמכם..
באהבה ממטבחה של לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות