יום חמישי, 12 ביולי 2012

קציצות חזה עוף עם תירס.



קציצות טעימות .


מצרכים:
חצי קילו חזה עוף או הודו טחון.
2בצלים
כוס תירס קפוא או חצי קופסת שימורים.
2ביצים

חופן כוסברה קצוצה.
חופן פטרוזיליה קצוצה.
2תפוחי-אדמה
2כפות שמן
3שיני שום קצוצה
חצי כוס פירורי לחם או 2פרוסות לחם .
מלח,פלפל שחור,

אופן ההכנה:
להכניס לקערה גדולה את הבשר הטחון.
להוסיף את הביצים .שמן .שום.בצל קצוץ,פטרוזיליה ,כוסברה,
ואת תפוחי-אדמה מגורר בפומפייה גסה.ואת התירס
ואם רוצים להוסיף את הלחם (צריך להשרות במים ולסחוט היטב)
לערבב היטב ליטעום אם לא חסר תיבול.

להכניס את העיסה למקרר עד לספיגת הטעמים .בינתיים לחמם שמן במחבת להכין קציצות קטנות
לשטח אותם ולטגן משני הצדדים ..
או לאפות בתנור בחום של 180 מעלות בצד אחד לאפות 15-20 דקות ולהפוך לצד השני כנ"ל..
הבעיה שהקציצות אפויות הם לא כל כך עסיסיות..

אשמח לשמוע תגובות
לינדוש באהבה




 

2 תגובות:

  1. יופי של קציצות, לינדוש יקרה !
    נראות כל כך עסיסיות ומגרות,
    פשוט נפלאות !
    המתכון מקסים !
    ביתי וטעים כל כך !
    סופשבוע נהדר לך ובשורות טובות,
    רותי :-)

    השבמחק
  2. לינדוש,
    הקציצות נראות נהדר, עסיסיות ומזמינות!
    אני שומרת לי את המתכון ובטוח אשתמש בו (בלנ"ד).
    ואני מאלה שמעדיפות קציצות מטוגנות ולא מבושלות - אז המתכון ממש בשבילי.
    ואף פעם לא הכנתי קציצות עם תירס - אז זה חידוש נעים.
    יישר כוח.
    אני אוהבת את הבישול הפשוט והטעים שלך!

    השבמחק

לאוהבי לחם