יום רביעי, 13 ביוני 2012

פיצה

הסיפור לפיצה התחיל בכך שנשארתי בלי לחם והיו לי אורחים לארוחת הערב...

מהר מאוד הרמתי שרוולים והפעלתי את המיקסר החבר היקר שלי שתמיד עוזר לי בערבול ולישה את כל העבודה הקשה הוא עושה ....אין עליך חברי היקר קנווד...

המצרכים לפיצה:
 הפיצה לפני האפיה.....

==========
קילו קמח
2כפות גדושות שמרים יבשים או 50 גרם שמרים טריים...
רבע כוס שמן זית.
כף סוכר,
1-2 כוסות מים פושרים.
כף מלח.

אופן ההכנה:
=============
להכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את השמרים ואת הסוכר לערבל היטב להוסיף את השמן ולהמשיך לערבל להוסיף את המים בהדרגה עד לספיגת ולקבלת בצק נעים למגע.ועכשיו ניתן להוסיף את המלח לערבב שוב .להניח לבצק לתפוח לתפיחה כפולה .בינתיים להכין את הרוטב ואת יתר החומרים .

הרוטב עגבניות לפיצה:
קופסה בינונית של רסק עגבניות להוסיף רבע כוס שמן זית .כפית מלח.כפית פלפל שחור.כפית חרדל .
לערבב היטב להוסיף כוס מים פושרים ולערבב ..
לקחת גבינה צהובה מגורדת .זיתים בלי חרצנים.פטריות .תירס .טונה. בצל סגול .כל מה שאוהבים ..

אופן ההכנה:
===========
אחרי שהבצק תפח ללוש שוב לשחרר את בועות אאויר לחלק את הבצק ל-2 וכל חלק לרדד בגודל שת התבנית לשמן את התבנית ולפזר מעט קמח ..לעשות גומות בבצק לטפטף מעט שמן זית למרוח ביד נדיבה את הרוטב
ומעל את הירקות ומעל את הגבינה לאפות בחום של 200 מעלות עד שהתחתית של הבצק אפוי...

בתיאבון אשמח לשמוע את תגובתכם.
הפיצה אפויה ומוכנה ...
לינדוש.  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות