יום רביעי, 16 במאי 2012

פשטידת קישואים

פשטידת קישואים ...

המצרכים :
קילו קישואים
4בצלים
חבילה פטרוזיליה.
ניתן להוסיף גזרים(2-3 )
כוס פירורי לחם,+חצי כוס קמח תופח או קמח רגיל +1אבקת אפיה.
מלח.פלפל שחור.
רבע כוס שמן קנולה,
3ביצים.

אופן ההכנה:
לקלף את הירקות ,לגרד את הקישואים בפומפייה גסה ואת הגזרים ואת הבצלים.להכניס את כל הירקות לקערה גדולה,

לקצץ את הפטרוזיליה להוסיף לקערה .להוסיף את הביצים לערבב היטב להוסיף את התיבול ליטעום אם חסר מלח להוסיף

להוסיף את פירורי הלחם ואת הקמח לערבב שוב לשמן תבנית אפיה ולצקת את העיסה לתבנית.

לאפות בחום של 180 מעלות כ-45-50 דקות או עד שהמאפה מתקבל צבע חום בהיר..לשבועות אני ממליצה להוסיף 250

גרם גבינה לבנה או קוטג' או גבינה בולגרית הכל לפי הטעם..ניתן גם לפזר מעל העיסה גבינה צהובה מגוררת או שומשום..

חג שבועות שמח ולבן..
אשמח ליראותיכם שוב אצלי במטבחי.
לינדוש.

4 תגובות:

  1. לינדוש,
    הפשטידה נשמעת מאוד טעימה.
    וקלה להכנה.
    אפילו אני - שאני לא אוהבת קישואים - יכולה לאכול אותה כי מדובר בקישואים מגוררים.
    שומרת לי את המתכון בכיף

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה יקירה על הביקור..
      את יכולה להחליףלכל ירק שאת אוהבת הפשטידה טעימה וקלה להכנה~~

      מחק
  2. מאד אוהבת קישואים!!
    הפשטידה נשמעת נפלא,
    פשוטה וקלה להכנה,
    בטוחה שטעימה ביותר,
    כשאנסה אדווח לך,
    תודה על מתכון מקסים, לינדוש היקרה,
    חיבוק,
    רותי :-)

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה יקירה על הביקור והפירגון~!~!

      אשמח לישמוע .

      לינדוש באהבה.

      מחק

מנות עיקריות