יום רביעי, 25 בינואר 2012

מנה משודרגת

מנה משודרגת ולמה  משודרגת ..נישאר לי חזה עוף תפו"א ירושלמי החלטתי להכין מנה עשירה ומשביעה

המצרכים:
==========
2חזה עוף ,
2חצילים,
3בצלים
6יחידות תפו"א ירושלמי (ניתן להכין גם בבטטות)
חופן כוסברה.
כף תבלין לעוף.

אופן ההכנה:
========
לקחת סיר להכניס את הבצלים פרוסים לקוביות להוסיף את החזה עוף חתוך לקוביות .להוסיף את התפ"וא ואת החצילים
שגם אותם חתכתי לקוביות להוסיף את התבלין לכסות את הסיר לתת אידוי ומידי פעם לנער לא לערבב .
כל הבישול לוקח בערך חצי שעה (כי חזה העוף עבר כבר בישול ואם לא אז מבשלים עוד כרבע שעה)

הנוזלים נוצרים מהירקות ..זו מנה עשירה וגם בריאה.
מהמטבח באהבה
לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית