יום ראשון, 2 באוקטובר 2011

לבבות ארטישוק במילוי בשר .

החג אחרינו.... תמונות עדין אין ..אך מתכון יש ..לכל מי שרוצה להנות ממנה טעימה.
מצרכים :
=======
2חבילות לבבות ארטישוק קפואות של סנפרוס.
חצי קילו בשר טחון.
חצי חבילה פיטרוזיליה קצוצה.
1בצל יבש קצוץ.
תיבול.מלח.פלפל שחור.ותבלין לקציצות ראס אל חנות.


לטיגון הלבבות:
=========
לוקחים כוס פירורי לחם עם חצי כוס קמח מערבבים היטב.
בצלוחית לוקחים 2ביצים בתוספת חצי כפית חרדל לא חובה מערבלים היטב .ולוקחים כל  ארטישוק מתבלים בתערובת היבשה ומתבלים בביצה ומטגנים משני הצדדים .


לרוטב:
======
4עגבניות אדומות רכות חתוכות לקוביות קטנות..2-3 שיני שום קצוצים.1בצל קצוץ.
2כפות רסק עגבניות.כף סוכר,כפית מלח,כפית פלפל שחור.מטגנים מעט עד לאידוי מוסיפים .
2-3 כוסות מים.נותנים רתיחה ואחרי זה מוסיפים את הלבבות לבישול.

אופן ההכנה:
=========
מפשירים את הלבבות מרתיחים אותם בסיר  במים וכף חומץ כ10 דקות בלבד מסננים ומניחים בצד.
מכינים את עיסת הבשר מוסיפים לבשר את הבצל הקצוץ ואת הפיטרוזיליה מתבלים לוקחים חופן מהעיסה וממלאים את הלבבות מכינים את כולם  . מטגנים אחרי הטיגון  = =מכניסים אותם לסיר של הרוטב מכסים בסיר ונותנים בישול של חצי שעה .
או עד שהמילוי מוכן.

זו מנה עשירה ומיוחדת לכל אירוע .

מאחלת לכולם חג שמח גמר חתימה טובה מלינדוש באהבה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגיות קינוחים