צהרים טובים לכולם ...נכון מאוד חם להכנס למטבח ולהדליק תנור ..
אולי בכול זאת תירצו לפנק ולהמתיק את יקירכם .. הנה מתכון מעולה קל להכנה מומלץ
יאלה רוצו למטבח ותתחילו במלאכה...
מצרכים :
קליו קמח.
400 גרם חמאה או מחמאה.
1/3כוס שמן,
כוס מיץ תפוזים או מים.
2אבקת אפיה.
2סוכרוניל.
מצרכים למילוי:
2קופסאות ממרח תמרים,
קינמון .
חלבה מפוררת.
אגוזים קצוצים.
ניתן גם למלא בשוקולד השחר.במקום ממרח תמרים....
אופן ההכנה לבצק :
להכניס את כל החומרים לקערת המיקסר פרט לקמח לערבל היטב עד שכול החומרים מתגבשים להוסיף את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק נעים לא דביק ולא קשה.
לקמח מעט משטח עבודה ללוש ביידים את הבצק ...
לחלק את הבצק ל-6 חתיכות וכל חתיכה לרדד לעלה למרוח במילוי הרצוי שבחרתם כמובן.לגלגל לרולדה להניח בתבנית אפיה את רולדות יש לסמן עד הסוף.
כי אחרי האפיה לא ניתן לפרוס לפרוסות יפות מבלי שיתפוררו....
אשמח לישמוע את דעתכם!!!!
המתכון של חברתי גילוש ואצלי מככב כל שבוע וכל פעם במילוי אחר...
להזמנות ניתן להתקשר ללינדוש 0522946665
אולי בכול זאת תירצו לפנק ולהמתיק את יקירכם .. הנה מתכון מעולה קל להכנה מומלץ
יאלה רוצו למטבח ותתחילו במלאכה...
מצרכים :
קליו קמח.
400 גרם חמאה או מחמאה.
1/3כוס שמן,
כוס מיץ תפוזים או מים.
2אבקת אפיה.
2סוכרוניל.
מצרכים למילוי:
2קופסאות ממרח תמרים,
קינמון .
חלבה מפוררת.
אגוזים קצוצים.
ניתן גם למלא בשוקולד השחר.במקום ממרח תמרים....
אופן ההכנה לבצק :
להכניס את כל החומרים לקערת המיקסר פרט לקמח לערבל היטב עד שכול החומרים מתגבשים להוסיף את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק נעים לא דביק ולא קשה.
לקמח מעט משטח עבודה ללוש ביידים את הבצק ...
לחלק את הבצק ל-6 חתיכות וכל חתיכה לרדד לעלה למרוח במילוי הרצוי שבחרתם כמובן.לגלגל לרולדה להניח בתבנית אפיה את רולדות יש לסמן עד הסוף.
כי אחרי האפיה לא ניתן לפרוס לפרוסות יפות מבלי שיתפוררו....
אשמח לישמוע את דעתכם!!!!
המתכון של חברתי גילוש ואצלי מככב כל שבוע וכל פעם במילוי אחר...
להזמנות ניתן להתקשר ללינדוש 0522946665
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה