יום רביעי, 16 במרץ 2011

עוף ממולא .

עוף ממולא באורז
חומרים :
עוף שלם נקי (קילו וחצי)

  2-בצלים קצוצים
 3-4  שיני שום פרוסים
 חצי כוס אורז
תבליניםכפית .פלפל שחורכפית.כורכום.כפיתמלח.

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום ואת האורז מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב.
מורידים מהאש להתקרר.

לוקחים את העוף ומניחים בתבנית אפיה ממלאים את העוף במילוי ואם נישאר מילוי מכניסים בין העור .
סוגרים בקיסם את הטוסיק של העוף מעל העוף מורחים פפריקה מתוקה(לקבלת צבע וקריספי)מכסים בניר כסף !!
אופים בחום של 180 מעלות כשעתים או עד שהעוף מוכן.

בתיאבון ותודה מלינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות