יום שבת, 11 בספטמבר 2010

פרוסות עוגיות .

הרולדה אחרי הפריסה ..

המתכון :
קילו קמח.
2כוסות סוכר.
200גרם מרגרינה או חמאה.
כוס שמן.
6ביצים.
חצי כוס מיץ תפוזים.
2שקיות אבקת אפיה.
2שקיות סוכר וניל.
כף קוניאק.
חצי כוס שומשום.
כוס שקדים גרוסים.
כוס צימוקים (לא חובה)
כף קינמון.
אופן ההכנה:
להכניס לקערת המיקסר את המרגרינה השמן והסוכר לערבל עד לקבלת מירכם קרמי להוסיף בהדרגה את התבלינים.
כלומר שקדים שומשום צימוקים ואת הקינמון.
להוסיף בהדרגה את המיץ תפוזים ואחרי זה את הסוכר וניל ואת הביצים ולבסוף להוסיף את האבקת האפיה ואת הקמח בהדרגה את הקמח עד לקבלת בצק נעים מעט דביק ...

ללוש היטב לפדר שולחן עבודה במעט קמח לכדרר את הבצק לכדורים בין 4-6 כדורים לגלגל לרולדה להניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב יפה .

ניתן לפרוס לעוגיות ולהכניס שוב פעם לאפיה או להשאיר איך שהם.
אני חלק פרסתי והכנסתי לאפיה חוזרת כי רציתי אותם קצת קשות ,ואת היתר השארתי אותם שלמים.

העוגיות טעימות .
חג שמח
לינדוש..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית