מצרכים:
קילו תפ"א .
פלפל שחור.
מלח גס,
כף אבקת בצל או פיטריות.
כוס מים פושרים.
רבע כוס שמן זית.
אופן ההכנה:
לקלף את התפוחים לחתוך לפרוסות בעובי של אצבע.
בקערה להכניס את המלח פלפל שחור ואבקת הבצל להוסיף את המים ואת השמן לערבב היטב ולצקת מעל התפוחי-אדמה .
לקחת תבנית אפיה להסדר את התפוחי-אדמה בשורות לכסות בנייר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות כ-30 דקות בערך עד שהתפוחים מבושלים להוריד את הנייר ולתת עוד כמה דקות של אפויה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה