יום שני, 25 במאי 2015

לחם שום ..

...לחם שום בשמן זית וזעתר..

      מצרכים :

  1. קילו קמח ,
  2. 2כפות שמרים יבשים או 50 גרם שמרים טרים ,
  3. רבע כוס שמן זית,
  4. 2כפות סוכר,
  5. כף שום כתוש או קצוץ,
  6. כף מלח,
  7. כף זעתר,
  8. 2-3 כוסות מים פושרים,

אופן ההכנה:

 להכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את הסוכר ואת השמרים ,

לערבב היטב להוסיף את התיבול כולל השמן,זעתר, שום, ולהוסיף כוס מים לערבל להוסיף את המלח ואת המים בהתאם ולפי הצורך הבצק צריך להיות נעים למגע .לכסות לתפיחה .אחרי התפחה ראשונה להוציא את הבצק מהקערה ללוש היטב להוציא את האויר לחלק את הבצק ל-2 כל חלק לרדד לעלה להניח על נייר אפיה לפזר שום זעתר ולטפטפ שמן זית , בעזרת גלגלת של פיצה לחלק את הבצק לאצבעות ולאפות בחום של 200 מעלות כ-20 דקות .




תודה לכל מי שביקר והגיב לי !!!

ניפגש במתכון הבא.

מהמטבח של לינדוש


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית