לינדוש קייטרינג
יום ראשון, 22 בפברואר 2015
עוגה במילוי שוקולד
~~~כך נולדה העוגה ~~
בזכות של גביעי השמנת החמוצה שהיו לי במקרר,
מצרכים :
200 גרם חמאה ,
חצי כוס סוכר ,
2וחצי כוסות קמח תופח או רגיל +שקית אבקת אפיה,
קליפת תפוז או לימון ,
2חלמונים,
1שמנת חמוצה,
חצי כוס שקדים טחונים .
אופן ההכנה:
להכניס את החמאה ואת הסוכר לקערת המיקסר ולהקציף,
להוסיף בהדרגה את החלמונים ולהמשיך להקציף,
להוסיף את יתר החומרים לערבל במקסר לקבלת בצק נעים וגמיש לא דביק ולא קשה !
להניח בצד לקחת תבנית אפיה בגודל 27/33 לשמן מעט את התבנית לקחת 2/3 מהבצק לרדד לעלה ולהניח על
התבנית למרוח ממרח שוקולד וחלבה מגוררת (לא חובה) פשוט משדרג את הטעם ומעשיר את המאפה!
לקחת את ה1/3 הנותר של הבצק להוסיף חצי כוס קמח עם כפית קינמון לערבב היטב בידיים לקבלת פירורים לפזר,
מעל המילוי לאפות בחום של 180 מעלות כ-20--30 דקות עד שהמאפה משתחרר מסביב לדפנות התבנית .
בהצלחה אשמח לשמוע איך יצא לכם !!
**
ניפגש במתכון הבא בע"ה **.
אני הכפלתי את הכמות והכנתי גם במילוי תמרים ואגוזים
~~באהבה מהמטבח של לינדוש.~~
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
לאוהבי לחם
מרק עשיר מכול טוב /חדש
פסטה מסולסלת ברוטב עגבניות.
חמין /חדש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה