לינדוש קייטרינג
יום שלישי, 9 בדצמבר 2014
בקלאווה~~
~~בקלאווה~~
המתכון לבקלאווה:
חבילה של עלי פילו,
200 גרם חמאה או חמאה,
מילוי:
3 כוסות של תערובת =אגוזים =פיסטוק =שקדים ,
חצי כוס סוכר,
2כפות קינמון (לא חובה)
כמה טיפות מי ורדים אות תמצית שקדים,
סירופ:
2כוסות סוכר,כוס מים,2כפות מיץ לימון,כמה טיפות מי ורדים,
להכנת הבקלאווה:
לרכך את החמאה למרוח עלה בחמאה לקחת כל 3 עלים לפזר מהמילוי לגלגל לרולדה ,
להניח בתבנית אפיה שמרוחה בחמאה מומסת או בתרסיס שמן, להכין את כל החבילה בצורה כזו
אחרי זה למרוח את ישארית החמאה מעל הרולדות לסמן פרוסות עד הסוף לאפות בחום של 180
מעלות ,בנתיים להכין את הסירופ אחרי שהסירופ מוכן מקררים אותו ומוזגים מעל המאפה ,
~~
(כלל או שהמאפה קר והסירופ חם או להפך ואז המאפה ניספג היטב בסירופ)
~~~
ניפגש במתכון הבא
מהמטבח של לינדוש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
תוספות או מנות ראשונות .
עוגת גבינה בטעם של פעם..
חיפשתי מתכון קל וטעים לעוגת גבינה בלי הרבה עבודה (לפעמים לא בא לעבוד קשה) מצאתי וקבלתי כל כך הרבה מתכונים שהבחירה היתה קשה . לקחתי מכמה מ...
עוגת תפוחים הפוכה בקרמל..של אהרוני
לבצק פריך: 400 גרם קמח- 3 כוסות 200 גרם חמאה 160 גרם סוכר- 3/4 כוס 1 ביצה 1 חלמון ½ כפית תמצית וניל איכותית קליפת לימון מ-1/2 לימון (לא חוב...
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות : מקבץ עשיר של עוגיות בהזמנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה