לינדוש קייטרינג
יום ראשון, 5 באוקטובר 2014
בולו ..
מי אמר עוגיה ולא קבל ...
הבולו בא מעדות המזרח .
עוגות יבשות מלאות מכל טוב מוגשות עם כוס רוזטה בצאת הצום ~~~
מצרכים :
5ביצים,
כוס וחצי סוכר,
400 גרם מחמאה או 2כוסות שמן,
3וניל סוכר,
3אבקת אפיה,
חצי כוס מיץ תפוזים,
קמצוץ מלח,
כוס צימוקים,
כוס שקדים,
כוס שומשום,
ניתן להוסיף חצי חבילה פיצפוצי שוקולד,
קליפת תפוז או לימון לא חובה,
קילו קמח ,
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים יחד עם הסוכר,
להוסיף את המחמאה או השמן ,ולהמשיך לערבל להוסיף בהדרגה את יתר המצרכים ולבסוף את הקמח להמשיך לערבל עד לקבלת בצק נעים
לא דביק ולא קשה להניח על שולחן העבודה לתת לבצק לנוח !
בנתיים לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ,
לרפד בנייר אפיה את התבניות ,
לחלק את הבצק או ל- 4 כדורים וכל כדור לגלגל כרולדה ולהניח בתבנית או לחלק את הבצק ל-8 כדורים וכל כדור לגלגל לרולדה ולהניח ,
בתבנית למרוח ביצה לאפות כ-40-50 דקות או עד שהמאפה מוכן .ניתן להגיש עוגית אישית ,
תודה שבקרתם אותי במטבחי
~~~ניפגש במתכון הבא ~~~
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות
עוגת גבינה בטעם של פעם..
חיפשתי מתכון קל וטעים לעוגת גבינה בלי הרבה עבודה (לפעמים לא בא לעבוד קשה) מצאתי וקבלתי כל כך הרבה מתכונים שהבחירה היתה קשה . לקחתי מכמה מ...
עוגת תפוחים הפוכה בקרמל..של אהרוני
לבצק פריך: 400 גרם קמח- 3 כוסות 200 גרם חמאה 160 גרם סוכר- 3/4 כוס 1 ביצה 1 חלמון ½ כפית תמצית וניל איכותית קליפת לימון מ-1/2 לימון (לא חוב...
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות : מקבץ עשיר של עוגיות בהזמנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה