יום ראשון, 5 באוקטובר 2014

בולו ..


laughמי אמר עוגיה ולא קבל ...

   הבולו בא מעדות המזרח .sadעוגות יבשות מלאות מכל טוב מוגשות עם כוס רוזטה בצאת הצום ~~~


מצרכים :

5ביצים,

כוס וחצי סוכר,

400 גרם מחמאה או 2כוסות שמן,

3וניל סוכר,

3אבקת אפיה,

חצי כוס מיץ תפוזים,

קמצוץ מלח,

כוס צימוקים,

כוס שקדים,

כוס שומשום,

ניתן להוסיף חצי חבילה פיצפוצי שוקולד,

קליפת תפוז או לימון לא חובה,

קילו קמח ,

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים יחד עם הסוכר,

להוסיף את המחמאה או השמן ,ולהמשיך לערבל להוסיף בהדרגה את יתר המצרכים ולבסוף את הקמח להמשיך לערבל עד לקבלת בצק נעים

לא דביק ולא קשה להניח על שולחן העבודה לתת לבצק לנוח !

בנתיים לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ,

לרפד בנייר אפיה את התבניות ,

לחלק את הבצק או ל- 4 כדורים וכל כדור לגלגל כרולדה ולהניח בתבנית או לחלק את הבצק ל-8 כדורים וכל כדור לגלגל לרולדה ולהניח ,

בתבנית למרוח ביצה לאפות כ-40-50 דקות או עד שהמאפה מוכן .ניתן להגיש עוגית אישית ,


תודה שבקרתם אותי במטבחי 

~~~ניפגש במתכון הבא ~~~


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית