מכניסים את הבשר לקערה מוסיפים את התיבול .ואת הפטרוזיליה הקצוצה (חצי כוס בערך)
את הבצל הקצוץ לערבב היטב ולהניח בצד.!
בנתיים לקלף את החציל פסים פסים כמו פיגמה לפרוס לפרוסות עבות לפזר מעל מלח להורדת המרירות כה 10 דקות ולאחר מכן לישטוף ולהניח במסננת .
לקחת כל 2פרוסות למלא במילוי לגלגל בקמח ולהכין את כל החצילים ולאחר מכן לחמם שמן במחבת לטרוף את הביצה בתוספת מעט מים וכפית חרדל לא חובה.לתבול כל פרוסה בביצה לטגן משני הצדדים .
להניח את כולם על מסננת ...
בנתיים לקחת סיר גדול ולא עמוק להניח בצורה מסודרת את החצילים .
רוטב עגבניות :
לקחת 3כפות רסק עגבניות בתוספת כף סוכר ו3כוסות מים לערבב היטב לצקת מעל החצילים לבשל כ30 דקות על אש נמוכה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה