מרכיבים: | |
• 2 שוקי טלה
• שמן זית
• 3 ענפי טימין
• 3 ענפי רוזמרין
• 5 שיני שום חתוכות לפרוסות
• מלח ופלפל
קליפות לימון או תפוז.
פיסטוקים גרוסים .
שקדים גרוסים.
| |
אופן ההכנה: | |
• מחממים תנור ל-230 מעלות. • מצפים תבנית בנייר כסף ומשאירים נייר בצדדים כך שישאר מספיק על מנת לכסות את הצלי בשלב מאוחר יותר. • מניחים את שוקי הטלה על התבנית. • מפזרים מעל השוקיים מכול הצדדים, שמן זית, מלח ופלפל (בנדיבות). • מכניסים את התבנית לתנור החם ל- 30 דקות. • מוציאים את השוקי הטלה מהתנור, מפזרים מעל את השום החתוך, ואת גבעולי הטימין והרוזמרין. • מכסים את הצלי בנייר הכסף שמסביב לתבנית, ומוסיפים עוד נייר כסף מעל. • מורידים את התנור לחום של 90 מעלות וצולים שלוש שעות. • מוציאים את שוקי הטלה מהתנור ומגישים חם. • בתאבון. | |
הערות:
עדיף להוסיף את הפיסטוקים ואת השקדים ממש לקראת הסוף.
| |
שוק טלה בצלייה איטית בתנור, עד שהבשר פשוט נופל מהעצם. |
יום ראשון, 24 במרץ 2013
שוק טלה בתנור.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
-
חיפשתי מתכון קל וטעים לעוגת גבינה בלי הרבה עבודה (לפעמים לא בא לעבוד קשה) מצאתי וקבלתי כל כך הרבה מתכונים שהבחירה היתה קשה . לקחתי מכמה מ...
-
לבצק פריך: 400 גרם קמח- 3 כוסות 200 גרם חמאה 160 גרם סוכר- 3/4 כוס 1 ביצה 1 חלמון ½ כפית תמצית וניל איכותית קליפת לימון מ-1/2 לימון (לא חוב...
-
רציתי לפנק את בני הבית במאפה טעים שמזמן לא הכנתי .. אז הנה אני משתפת גם אותכם !! את המילוי אני הכנתי עם כרוב לבן גזר ובצל סגול,ניתן למ...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה