מרכיבים: | |
• 2 שוקי טלה
• שמן זית
• 3 ענפי טימין
• 3 ענפי רוזמרין
• 5 שיני שום חתוכות לפרוסות
• מלח ופלפל
קליפות לימון או תפוז.
פיסטוקים גרוסים .
שקדים גרוסים.
| |
אופן ההכנה: | |
• מחממים תנור ל-230 מעלות. • מצפים תבנית בנייר כסף ומשאירים נייר בצדדים כך שישאר מספיק על מנת לכסות את הצלי בשלב מאוחר יותר. • מניחים את שוקי הטלה על התבנית. • מפזרים מעל השוקיים מכול הצדדים, שמן זית, מלח ופלפל (בנדיבות). • מכניסים את התבנית לתנור החם ל- 30 דקות. • מוציאים את השוקי הטלה מהתנור, מפזרים מעל את השום החתוך, ואת גבעולי הטימין והרוזמרין. • מכסים את הצלי בנייר הכסף שמסביב לתבנית, ומוסיפים עוד נייר כסף מעל. • מורידים את התנור לחום של 90 מעלות וצולים שלוש שעות. • מוציאים את שוקי הטלה מהתנור ומגישים חם. • בתאבון. | |
הערות:
עדיף להוסיף את הפיסטוקים ואת השקדים ממש לקראת הסוף.
| |
שוק טלה בצלייה איטית בתנור, עד שהבשר פשוט נופל מהעצם. |
יום ראשון, 24 במרץ 2013
שוק טלה בתנור.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה