יום שני, 27 באוגוסט 2012

פשטידת מקרוני ובשר


מתכון לפשטידה..

חבילה גדולה של 400 גרם מקרוני בצורת בורג או כל צורה שאתם רוצים..(ניתן גם מאטריות.)

חצי קילו בשר טחון 
1בצל 
2עלי דפנה
3שיני שום,
רבע כוס שמן
קופסא בינונית של רסק עגבניות
פלפל שחור כפית גושה
מלח 
כף סוכר
כוס מים 
5ביצים.

אופן ההכנה :

מבשלים את המקרוני לפי ההוראות מהאריזה.
לסנן אחרי הבישול ולהשאיר בצד להתקרר.

אופן ההכנה לרוטב :

לטגן את הבצל ואת השום להוסיף את הבשר להמשיך לטגן להוסיף את יתר החומרים פרט מהביצים ,
ליטעום את התיבול ..לקרר את הרוטב .

שלב ההכנה של הפשטידה..

לקחת את המקרוני לקערה גדולה להוסיף את הרוטב לערבב היטב להוסיף את הביצים לערבב שהכל יתאחד
לשמן בתרסיס תבנית אפיה בינונית ולצקת את התערבות לתבנית (אני אופה את הפשטידה בפירקס כך ישר מגישה לשולחן
)לאפות בחום של 180 מעלות כ45 דקות או עד שהפשטידה מקבלת את הצבע חום ומתיצבת .....

ניתן לוותר על הבשר ויש לכם פשטידה פרווה..או חלבי להוסיף גבינות ...

אשמח לשמוע מכם את התגובות ...

ממטבחה ש לינדוש





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות