יום שני, 2 בינואר 2012

קציצות חצי בשר חצי עוף..

קציצות חצי עוף וחצי בקר ...

המצרכים לקציצות :
==========
קילו בשר טחון .
4בצלים קצוצים דק.
4תפ"א קצוצים דק .
חופן פיטרוזיליה קצוצה.
חופן נענע קצוצה.
ביצה.
חצי כוס פירורי לחם.
רבע כוס מי סודה לשתיה מבקבוק.
2כפות שמן.
תבלינים לפי הטעם ..כפ כמון,כפית קינמון.כפית פפריקה מתוקה.כף פלפל שחור.

מצרכים לרוטב:
=========
להכניס לסיר גדול רבע כוס שמן ו3בצלים פרוסים לפרוסות ו4שיני שום פרוסים לטגן אותם מעט להוסיף 4עגבניות
בשלות פרוסים לפרוסות וכמה פרוסות של לימון (לא חובה אבל זה נותן טעם מיוחד )להמשיך לטגן להוסיף ליטר מים לתת רתיחה להקטין את האש להוסיף תבלינים .כף פפריקה ,כף פלפל שחור,כף סוכר,כף מלח.
להמשיך לבשל בסיר מכוסה .

בנתיים להכין את עיסת הקציצות לערבב היטב ליצור כדורים ולשלשל אותם לסיר עד גמר הכדורים לבשל כשעה בערך...ניתן להוסיף כוס אפונה קפואה או מקופסא שימורים..

ניתן להגיש את המנה בתוספת אורז לבן או פירה...

תודה שבקרתם אותי במטבחי החם
לינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות