הרבה זמן לא העלתי פוסט חדש ..החג בפ תח .החלטתי לכבד ולפנק אותכם בלביבות תירס..
מצרכים:
==============
קופסא תירס(שימורים)
1קישוא גדול.
1בצל סגול.גדול
1בצל לבן גדול
2תפ"א גדול.
חופן פיטרוזיליה קצוצה.
4ביצים.
כוס קמח.
קורט מלח.כפית פלפל שחור.
אופן:
============
לגרדת את הקישוא בפומפיה גסה ואת הבצלים .ואת תפוחי-האדמה ואת הפיטרוזיליה לקצץ להוסיף את התירס ולהניח
על מסננת לניקוז הנוזלים...לעביר אותם לקערה גדולה להוסיף את התיבול את הביצים ואת הקמח לערבב היטב .
להניח בצד ,לחמם שמן במחבת ,,שהשמן חם לצקת בעזרת כף מהעיסה לטגן את הלביבות משני הצדדים -ולהניח אותם ישר אחרי הטיגון במסננת...
חג אורים שמח
מצרכים:
==============
קופסא תירס(שימורים)
1קישוא גדול.
1בצל סגול.גדול
1בצל לבן גדול
2תפ"א גדול.
חופן פיטרוזיליה קצוצה.
4ביצים.
כוס קמח.
קורט מלח.כפית פלפל שחור.
אופן:
============
לגרדת את הקישוא בפומפיה גסה ואת הבצלים .ואת תפוחי-האדמה ואת הפיטרוזיליה לקצץ להוסיף את התירס ולהניח
על מסננת לניקוז הנוזלים...לעביר אותם לקערה גדולה להוסיף את התיבול את הביצים ואת הקמח לערבב היטב .
להניח בצד ,לחמם שמן במחבת ,,שהשמן חם לצקת בעזרת כף מהעיסה לטגן את הלביבות משני הצדדים -ולהניח אותם ישר אחרי הטיגון במסננת...
חג אורים שמח
תודה שבקרתם אותי במטבחי החם והקט.. באהבה לינדוש. |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה