יום שני, 19 בדצמבר 2011

לביבות תירס

הרבה זמן לא העלתי פוסט חדש ..החג בפ תח .החלטתי לכבד ולפנק אותכם בלביבות תירס..

מצרכים:
==============
קופסא תירס(שימורים)
1קישוא גדול.
1בצל סגול.גדול
1בצל לבן גדול
2תפ"א גדול.
חופן פיטרוזיליה קצוצה.
4ביצים.
כוס קמח.
קורט מלח.כפית פלפל שחור.

אופן:
============
לגרדת את הקישוא בפומפיה גסה ואת הבצלים  .ואת תפוחי-האדמה  ואת הפיטרוזיליה לקצץ להוסיף את התירס ולהניח
על מסננת לניקוז הנוזלים...לעביר אותם לקערה גדולה להוסיף את התיבול את הביצים ואת הקמח לערבב היטב .
להניח בצד ,לחמם שמן במחבת  ,,שהשמן חם לצקת בעזרת כף מהעיסה לטגן את הלביבות  משני הצדדים -ולהניח אותם ישר אחרי הטיגון במסננת...

חג אורים שמח


תודה שבקרתם אותי במטבחי החם והקט..
באהבה לינדוש.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית