יום ראשון, 30 באוקטובר 2011

עוגת שוקולד


קבלו מתכון לעוגת שוקולד טעימה ומומלצת בחום לכל אירוע או סתם לפנק את אוהבכם.
מצרכים:
4ביצים גדולות
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים או מים
כף נס-קפה
4כפות קקאו
כוס קמח+1אבקת אפיה.
כוס שקדים או אגוזים טחונים

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת עיסה קרמית להוסיף בהדרגה את הנוזלים ולאחר מכן את היבשים
לערבב בתנועת קיפול .עד שכל המסה מתאחדת לעיסה אחידה.

לשמן תבנית אפיה בקוטר 24 ס"מ ,לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ..לאפות כ30 דקות או עד שהעוגה משתחררת מהדפנות או שקיסם יוצא יבש.

ציפוי על העוגה.
1שמנת מתוקה לבישול
200 גרם שוקולד מריר.

אופן ההכנה:
לתת רתיחה קלה לשמנת המתוקה בסיר קטן להוריד מהאש להוסיף את השוקולד לערבב מעט ומידי פעם לערבב עד שלכל השוקולד נמס ..מתקבל קרם חלק ומבריק.

ליפוך את הקרם ישר על העוגה ולתת לקרם ליספוג בעוגה ..
תהנו בפרוסה טעמה .

תודה שבקרתם אותי במטבחי הקט והחם
באהבה לינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית