חציל מצופה כשניצל...
לא בא לכם לאכול כל יום כריך עם גבינה או פסטרמה רוצים שינוי וגיוון !!
אז הנה משהו קל וטעים ,,בכל בית תמיד יש חצילים אז קבלו רעיון להפוך את החציל למשהו אלגנטי וטעים כמובן...
מצרכים:
===========
פירורי לחם ,בערך חצי כוס.
קמח.חצי כוס.
חרדל ,כפית
פלפל שחור.כפית,
מלח,
שמן לטיגון..
אופן ההכנה:
===============
לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי של 2ס"מ (לא להוריד את הקליפה)
לפזר מעל מלח בישול ולהשאיר להורדת המרירות על גבי מסננת!!
בינתיים לקחת בקערה את הביצים והחרדל לערבב היטב ולהניח בצד.
בקערה נוספת להכניס את הקמח ,ואת פירורי הלחם,ואת הפלפל השחור, לערבב היטב ולהניח בצד.
לשטוף את פרוסות החצילים מהמלח להניח על מסננת ,,לחמם שמן עמוק
לטבול את החצילים בפירורי הלחם והקמח וישר לטבול אותם בביצה.
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים (השמן העמוק מונע ספיגה יתרה של שמן בחציל).
אחרי הטיגון מומלץ בחום להניח על מסננת ולא על גבי נייר סופג!!!
תודה שבקרתם אותי ..אהבתם אשמח עם תילחצו על הניק אהבתי .
באהבה מהמטבח של לי נדוש.
לא בא לכם לאכול כל יום כריך עם גבינה או פסטרמה רוצים שינוי וגיוון !!
אז הנה משהו קל וטעים ,,בכל בית תמיד יש חצילים אז קבלו רעיון להפוך את החציל למשהו אלגנטי וטעים כמובן...
מצרכים:
===========
4-5 יחידות של חצילים יפים מבריקים וכמובן קלים
3ביצים.פירורי לחם ,בערך חצי כוס.
קמח.חצי כוס.
חרדל ,כפית
פלפל שחור.כפית,
מלח,
שמן לטיגון..
אופן ההכנה:
===============
לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי של 2ס"מ (לא להוריד את הקליפה)
לפזר מעל מלח בישול ולהשאיר להורדת המרירות על גבי מסננת!!
בינתיים לקחת בקערה את הביצים והחרדל לערבב היטב ולהניח בצד.
בקערה נוספת להכניס את הקמח ,ואת פירורי הלחם,ואת הפלפל השחור, לערבב היטב ולהניח בצד.
לשטוף את פרוסות החצילים מהמלח להניח על מסננת ,,לחמם שמן עמוק
לטבול את החצילים בפירורי הלחם והקמח וישר לטבול אותם בביצה.
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים (השמן העמוק מונע ספיגה יתרה של שמן בחציל).
אחרי הטיגון מומלץ בחום להניח על מסננת ולא על גבי נייר סופג!!!
תודה שבקרתם אותי ..אהבתם אשמח עם תילחצו על הניק אהבתי .
באהבה מהמטבח של לי נדוש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה