יום ראשון, 7 באוגוסט 2011

חזה עוף שנהפך לרולדה אפויה.

סיפור קטן על חזה עוף שנהפך לרולדה אפויה במילוי כרוב מאודה
=========================================,
עמדתי במקרר בסופר הסתכלתי ימינה שמאלה אולי בכול זאת איזו גברת תואיל לקנות אותי ..צצה איזו גברת ושאלה כמה זה עולה כמובן שישר קנתה אותי בשמחה ואני רקדתי ישר לחיקה ..
חשבה וחשבה הגברת נו מה עושים שוב פעם מוקפץ לא... שניצל לא ,,  הנה פתאום עלה לה רעיון מעולה להכין ממני רולדות במילוי כרוב מאודה ששכב אצלה במקרר . התגלגלתי לרולדה במילוי הכרוב, עברתי טבול טעים וישר לתנור ,,,טרפו אותי בלי לחשוב פעמיים..אז הנה הגברת תתן לכם את המתכון קלי קלות וכמובן מאוד בריא.

קילו שניצל עוף או 3יחידות חזה עוף ולפרוס אותם לשניצל.
לתבל בפלפל שחור גרוס.למרוח מעט חרדל .
ביצה .
פירורי לחם.

למילוי:
ניתן למלא בפטריות עם בצל.
כרוב לבן מאודה בבירה (חפשו את המתכון לכרוב מאודה בבלוג)
לקחת כל פרוסה למלא לגלגל לרולדה לטבול בביצה בתוספת חרדל
פלפל שחור .להניח את הרולדות בתבנית אפיה לרסס בתרסיס שמן קנולה.לפזר פירורי לחם לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה (מכוסה בנייר כסף)אחרי חצי שעה להוריד את הנייר ולתת עוד אפיה של 15 דקות לקבלת צבע חום .

הנה לפניכם תהנו מהמתכון באהבה לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לאוהבי לחם