תכינו לחם טרי ותתחילו לאכול בתיאבון .
מצרכים :
============
6עגבניות גדולות ובשלות.
2בצלים.
3שיני שום.
4ביצים
2פלפלים חריפים.
2כפות שמן .תיבול= כפית פלפל שחור.כף פפריקה מתוקה .כפית כמון.כף מלח.כף סוכר.
אופן ההכנה:
===============
מקלפים את קליפת העגבניות ולחתוך לקוביות גדולות .
לפרוס את הבצל לפרוסות .
להכניס את הבצל לסיר עם 2כפות שמן קנולה לטגן מעט להוסיף את הקוביות העגבניות ולהמשיך לטגן אותם ..להוסיף את השום הכתוש לערבב היטב לכסות את הסיר ולבשל כ-15 דקות מידי פעם לערבב
להוסיף את התבלינים לערבב ליטעום אם צריך להוסיף עוד תיבול .
להוריד את המכסה להוסיף את הביצים מסביב לסיר לכסות ולבשל עוד 5דקות להוריד מהאש להוסיף את פרוסות הפלפל החריף .לא לבשל אותם.
מצרכים :
============
6עגבניות גדולות ובשלות.
2בצלים.
3שיני שום.
4ביצים
2פלפלים חריפים.
2כפות שמן .תיבול= כפית פלפל שחור.כף פפריקה מתוקה .כפית כמון.כף מלח.כף סוכר.
אופן ההכנה:
===============
מקלפים את קליפת העגבניות ולחתוך לקוביות גדולות .
לפרוס את הבצל לפרוסות .
להכניס את הבצל לסיר עם 2כפות שמן קנולה לטגן מעט להוסיף את הקוביות העגבניות ולהמשיך לטגן אותם ..להוסיף את השום הכתוש לערבב היטב לכסות את הסיר ולבשל כ-15 דקות מידי פעם לערבב
להוסיף את התבלינים לערבב ליטעום אם צריך להוסיף עוד תיבול .
להוריד את המכסה להוסיף את הביצים מסביב לסיר לכסות ולבשל עוד 5דקות להוריד מהאש להוסיף את פרוסות הפלפל החריף .לא לבשל אותם.
בתיאבון ...תודה שבקרתם אותי במטבחי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה