הפעם מכבדת אותכם במתכון קל וטעים .
המצרכים :
קילו קמח
400 גרם מחמאה או חמאה,
1/4 כוס שמן,
1כף שמרים יבשים,
1שקית אבקת אפיה.
2כפות סוכר,
חצי כוס שומשום,
11/2 כוס מים פושרים
כף מלח.
לציפוי :
המצרכים :
קילו קמח
400 גרם מחמאה או חמאה,
1/4 כוס שמן,
1כף שמרים יבשים,
1שקית אבקת אפיה.
2כפות סוכר,
חצי כוס שומשום,
11/2 כוס מים פושרים
כף מלח.
לציפוי :
ביצה טרופה עם מעט שמן וקורט מלח.שומשום או קצח(אפשר את שניהם ביחד)
אופן ההכנה לביגלה:
===============
להכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את השמרים ,סוכר,מחמאה,לערבל היטב להוסיף את השמן ואת המים
לערבב שוב לקבלת בצק להוסיף את המלח ואת השומשום לערבב היטב לבצק נעים ולא דביק.
לכסות לזמן קצר .
בנתיים לחמם תנור בחום של 180 מעלות.
להוציא את הבצק למשטח העבודה לחלק את הבצק ל8כדורים קטנים לכל כדור לגלגל לנחש,
לחלק את הרצועות לפיסות בעובי של 2-3 ס"מ...
כל פיסה לגלגל לנחש וליסגור לביגלה להניח אותם לתבנית האפיה למרוח בביצה לפזר שומשום.
לאפות כ-20 30 דקות עד שהביגלה מוכן או עד שמתקבל צבע חום .
תהנו מהמתכון ....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה