יום חמישי, 7 באפריל 2011

קציצות עוף

   מצרכים :
קילו חזה עוף טחון.
2בצלים.
חבילה פיטרוזיליה.
1ביצה.
כף סילאן.
כף רוטב סויה.
כף פלפל שחור.
כף אבקת עוף .
2תפוחי-אדמה.

אופן ההכנה:
להכניס את העוף הטחון לקערה להוסיף את יתר החומרים ללוש היטב.
להכניס למקרר כשעה לספיגת כל הטעמים .
לחמם מחבת עם שמן להוציא את העיסה ללוש שוב להכין קציצות בגודל פינג-פונג
לשטח ולטגן משני הצדדים ,
להניח במסננת שכל השמן ירד למסננת (אני בחיים מניחה במגבת נייר)
ניתן להכניס אותם ברוטב .

          בתיאבון באהבה לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית