יום ראשון, 6 במרץ 2011

קרמוגיות חלבה,

            חומרים:
100 גרם חמאה רכה,
1/2 כוס סוכר,
1/2 כוס סוכר חום,
1/4 כוס קקאו,
1אבקת אפיה.
1/4 כפית מלח,
1ביצה,
כוס וחצי קמח,
קליפת תפוז שלם,
קליפת לימון שלם,
200 גרם חלבה מגררת .

מילוי:
כוס חלבה ,

אופן ההכנה:
להכניס לקערת המיקסר את החמאה ואת שני סוגי הסוכר לערבל היטב להוסיף
את הביצה ואת החלבה ואת יתר החומרים ללוש היטב עד לקבלת בצק אחיד
ואם צריך להוסיף עוד קמח אז תוסיפו לפי הצורך (כחצי כוס בערך)
לחמם תנור בחום של 180 מעלות .
לרדד את הבצק על משטח מקומח להכין בעזרת חישוק או כוס עיגולים למלא בחלבה לסגור לסהרון להניח על התבנית מרופדת בנייר .
לאפות כ10-8 דקות (הבדיקה הכי טובה היא לינעוץ את הצבע ואם נישאר שקע סימן שזה מוכן)

בהצלחה וחג שמח .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות .