יום רביעי, 9 בפברואר 2011

לחם שיבולת שועל ואגוזים.

 קילו קמח .
2כפות שמרים יבשים .
כוס שיבולת שועל.
חצי כוס אגוזים .
כף מלח.
2כפות סוכר.
3כפות שמן זית.
1-2 כוסות מים פושרים.

אופן ההכנה:
-----------
להכניס את הקמח שיבולת שועל ואגוזים ושמרים לקערת המיקסר לערבל להוסיף את הסוכר והשמן וכוס מים ,
לערבל שוב אם צריך להוסיף עוד מים אז מוסיפים את היתר ללוש היטב עד לקבלת בצק נעים למגע .
לכסות במגבת לתפיחה כפולה.
אחרי זה לחמם את התנור לחום של 190 מעלות ...
ללוש שוב את הבצק להוציא את האויר לחלק את הבצק ל-2כדורים לרדד להכין כמו רולדה להניח על תבנית אפיה .
לתת שוב תפיחה ניתן למרוח ביצה ומעל שומשום ...או למרוח מעט שמן זית ולפזר מעט קמח מעל הבצק,
לאפות כ-35 דקות או עד שהלחמים מוכנים.

תודה ובתיאבון
ממני לינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית