יום רביעי, 22 בדצמבר 2010

חרימה ..



מתכון לחרימה.
---------------
קילו דג נסיכת הנילוס .
4עגבניות.
1בצל גדול.
4שיני שום.
2גמבות.
1עלי סלרי .
תבלינים.....כף גדושה פפריקה מתוקה .כף פלפל שחור.כף כמון.כף סוכר.
רבע כוס שמן.
2כוסות מים.

אופן ההכנה,
========
חותכים את הדג לפרוסות לפי המנות שרוצים מזלפים מיץ לימון.
בנתיים חותכים לפרוסות את הבצל מכניסים לסיר עם השמן ומעמידים על האש לאידוי מוסיפים את השיני שום חתוכים
לפרוסות..מוסיפים את העגבניות שחתוכים לקוביות ממשיכים לערבב להוסיף כנ"ל את הגמבות ואת העלי סלרי .
בנתיים שוטפים את הדגים מהלימון מניחים במסננת להורדת הנוזלים .
בנתיים מוסיפים לסיר את התבלינים מערבבים היטב עד שמתקבל מין תערובת סמיכה מוסיפים את המים נותנים רתיחה.
מסדרים את הפרוסות של הדג על הסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה בסיר מכוסה .כחצי שעה או עד שהדג מבושל.


הערה חשובה:
לא מערבבים את התערובת רק מנערים את הסיר מידי פעם ...


בתיאבון /לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות