יום רביעי, 8 בדצמבר 2010

מרק אפונה.

מרק אפונה יבשה.
מתכון למרק ..
כוס אפונה יבשה מושרת במים.
1בצל קצוץ.
1שן שום פרוס לפרוסות .
כף אבקת מרק (לא חובה)
כפית פלפל שחור.
כפית כמון.
כפית מלח.
3כפות שמן.
2גזרים פרוסים לפרוסות דקות (לא חובה)
עלי סלרי לטעם.
ליטר מים.

אופן ההכנה
------------
לטגן את הבצל להוסיף את האפונה .להוסיף את יתר החומרים לערבב היטב לטעום לימזוג את המים,
לתת רתיחה טובה על אש גבוה ...להמניך את האש לכסות את הסיר ,ולתת בישול איטי כשעה או עד שהאפונה מבושלת
ורכה..(אני מבשלת בסיר לחץ ולוקח חצי שעה זמן בישול)

בתיאבון /לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לאוהבי לחם