לחם בית טעים...
=========.
להכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את השמרים וכוס מים פושרים לערבב היטב ולתת לתפיחה קלה.
להוסיף את השמן את הסוכר ואת המלח לערבב שוב ולהוסיף בהדרגה את המים עד שמתקבל בצק נעים למגע.
לכסות במגבת לתפיחה...
אחרי שתפח ללוש שוב פעם להורדת האויר בבצק לחלק את הבצק ל4-6 כדורים כל כדור לגלגל לרולדה להניח בתבנית אפיה לאפות בחום של 200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב יפה.(אחרי האפיה למרוח במעט מים את הככרות)לא חובה.
אני 3כררות מרחתי בשמן זית ואת היתר מרחית במים ממש נגיעה קטנה לתת ללחם הברקה.
תודה לינדוש.
- קילו קמח.
- 2כפות שמרים יבשים או 50 גרם שמרים טריים.
- רבע כוס שמן זית או קנולה.
- 2כפות סוכר.
- 3כפות מלח.
- 2-3 כוסות מים פושרים.
=========.
להכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את השמרים וכוס מים פושרים לערבב היטב ולתת לתפיחה קלה.
להוסיף את השמן את הסוכר ואת המלח לערבב שוב ולהוסיף בהדרגה את המים עד שמתקבל בצק נעים למגע.
לכסות במגבת לתפיחה...
אחרי שתפח ללוש שוב פעם להורדת האויר בבצק לחלק את הבצק ל4-6 כדורים כל כדור לגלגל לרולדה להניח בתבנית אפיה לאפות בחום של 200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב יפה.(אחרי האפיה למרוח במעט מים את הככרות)לא חובה.
אני 3כררות מרחתי בשמן זית ואת היתר מרחית במים ממש נגיעה קטנה לתת ללחם הברקה.
תודה לינדוש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה