יום שלישי, 26 באוקטובר 2010

כבדי עוף עם ריבת בצל.

כבדי עוף בריבת בצל..
 
מתכון לכבדי עוף.
חצי קילו כבד עוף נקי וצלוי.
3בצלים יבשים .
4כפות ריבת בצל.
רבע כוס יין אדום לקידוש (לא חובה)
כף כמון.
כף פלפל שחור.
כפית סוכר.
כפית מלח.

אופן ההכנה:
פורסים את הבצלים לפרוסות דקות ומטגנים אותם עם 4כפות שמן .מוסיפים את הכבדים מערבבים היטב מוסיפים את 
הריבה ואת יתר החומרים מבשלים כרבע שעה או עד שהכבד מוכן .(לא מבשלים הרבה זמן)
מגישים עם פיירה או אורז לבן.
.
אשמח לישמוע תגובות.
תודה /לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות