יום שלישי, 12 באוקטובר 2010

עוגת גבינה קרה.





עוגת גבינה קרה.
חבילה קטנה של פתיבר בטעם שוקו (אוסם)
500 גרם גבינה לבנה 5% .
כוס חלב.
2שמנת מתוקה של השף הלבן.
1חבילה אינסטנט פודינג וניל של אוסם.

אופן ההכנה.
בתבנית של אינגלש קיק מניחים שכבה של ביסקיוטים .
מקציפים את השמנת יחד עם החלב והאינסטנט פודינג וניל ,מוסיפים את הגבינה.
ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם קרמי.
מורחים שכבה מהקרם על הביסקיוטים ומניחים עוד שכבה של ביסקיוטים וכך עלה.
עד שניגמר הקרם ,ניתן לפזר מעל שבבי שוקולד.
מכניסים למקרר .העוגה טעימה למחרת היום.

עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה.
לינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית