יום ראשון, 18 ביולי 2010

פלפל ממולא באורז ועשבי תיבול.

פלפלים ירוקים בהירים.לפי מספר הסועדים .
המילוי:
כוס אורז רגיל שטוף .2בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות .חבילה פיטרוזיליה.חופן נענע.חופן כוסברה.חופן שמיר.
לטגן מעט את הבצל להוסיף את האורז ואת יתר עשבי התיבול .להוסיף תבלינים .פלפל שחור.פפריקה.אבקת מרק.כמון.קורט קינמון.בנתיים שהמילוי מתקרר מכינים את הפלפלים.

מרוקנים את הפלפל מהגרעינים שוטפים אותם .מסדרים בסיר כמו חיילים ממלאים את הפלפלים במילוי כחצי גובה .(כי בזמן הבישול האורז מתנפח) לוקחים קערה קטנה מוסיפים 3-4 כפות רסק עגבניות.כף סוכר.כף מלח.כף פפריקה מתוקה.מערבבים היטב מוסיפים ככוס מים מוזקים מעל הפלפלים ומוסיפים עוד כוס מים עד רבע גובה של הפלפלים מבשלים
בסיר מכוסה כחצי שעה בערך בודקים אם האורז מובן סוגרים את הלהבה ,ואם עדין לא מוכן ואין נוזלים מוסיפים מים לפי הצורך אבל מים רותחים ולא קרים.

בתיאבון /לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית