יום חמישי, 15 ביולי 2010

אורז אדום.


אורז אדום ...

                             2כוסות אורז ...
                             4 כוסות מים רתוחים בתוספת כף גדושה פפריקה אדומה .
                             כף מלח.כף סוכר.רבע כוס שמן.כף אבקת מרק.

                              אופן ההכנה.
                       מכניסים לתוך סיר את השמן מחממים מעט מוסיפים את האורז מטגנים מעט .
               מוסיפים את התבלינים לתוך קערה עם המים מערבבים היטב ומוסיפים לאורז ,מערבבים שלא היו גושים ,
נותנים רתיחה אחת מורידים את  הלבה לאש קטנה מכסים את הסיר מבשלים כ-10 דקות או עד שכל הנוזלים ניספגו.
מכבים את האש מכסים במגבת מטבח ומעל את המכסה .מחכים כ10 דקות ,אחרי זה בעזרת מזלג מגרפים את האורז .
בעדינות ...
בתיאבון .לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית