אורז אדום ...
4 כוסות מים רתוחים בתוספת כף גדושה פפריקה אדומה .
כף מלח.כף סוכר.רבע כוס שמן.כף אבקת מרק.
אופן ההכנה.
מכניסים לתוך סיר את השמן מחממים מעט מוסיפים את האורז מטגנים מעט .
מוסיפים את התבלינים לתוך קערה עם המים מערבבים היטב ומוסיפים לאורז ,מערבבים שלא היו גושים ,
נותנים רתיחה אחת מורידים את הלבה לאש קטנה מכסים את הסיר מבשלים כ-10 דקות או עד שכל הנוזלים ניספגו.
מכבים את האש מכסים במגבת מטבח ומעל את המכסה .מחכים כ10 דקות ,אחרי זה בעזרת מזלג מגרפים את האורז .
בעדינות ...
בתיאבון .לינדוש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה