יום ראשון, 7 באוגוסט 2016

יום חמישי, 4 באוגוסט 2016

ארוחה כיד המלך חאירוע (:

תבשיל בקדרה 



קציצות אפויות עם אפונה וגזר 


מנה עשירה 


לבבות ארטישוק ממולא 



מאפה במילוי בשר


תוספת למנה עיקרית קינואה +תירס


מאפה אישי כתוספת למנה עיקרית 



שקשוקה 

ניתן להזמין לכל אירוע ולכל כיס .

מהמטבח של לינדוש 


מאפים לאירוע (:

אגרול במילוי ירקות 




לביבות קישואים ומאפה בצק עלים במילוי בצל ופיטריות  


פשטידת בטטות עם בולגרית ומוצרלה


פשטידת קישואים ופיטריות עם גבינה צפתית 


ניתן להזמין גם חלבי וגם פרווה או בשרי .

מהמטבח של לינדוש



סלטים לאירוע (:

סלט גזר חיי בתוספת פקאן חמוציות וצימוקים 


סלט עגבניות שרי צבעוני 


סלט כרוב חמוץ מתוק





 סלט ירק


ניתן להזמין לפי טעמכם !!

מהמטבח של לינדוש

יום ראשון, 24 ביולי 2016

לבבות ארטישוק


קוד חופשי

לבבות ארטישוק ..

                        מנה ראשונה או כמנה עיקרית  

                                                                        

מצרכים :

חצי קילו בשר טחון ,

2בצלים ,

חופן פיטרוזיליה קצוצה.

1ביצה,

כף שמן זית,

כפית כורכום,כפית כמון,כפית פלפל שחור,כפית אבקת מרק,קורט קינמון זה מוסיף המון טעם מיוחד,

רבע כוס פירורי לחם ,2חבילות של לבבות קפואות (כל חבילה יש 400 גרם )לציפוי קמח +ביצה.

אופן ככנה:

להשרות את הלבבות במים +מיץ לימון בנתיים להכין את עיסת הבשר עם כל המצרכים ללוש היטב להניח את העיסה למנוחה ..בנתיים לישטוף את הלבבות ולהניח אותם על מסננת ,לקחת מגש גדול לקחת חופן מהעיסה להניח על השקע של הארטישוק ולהמשיך כך את כולם .לקחת קערית עם הקמח לקמח את הלבבות ליטבול בביצה ולטגן את הראשים כך בזמן הבישול כל התוכן ישר ולא יצא החוצה!!! בנתיים לקחת סיר גדול לא עמוק להניח את הלבבות מסודרים כמו מסדר לקחת בקערית 4כפות רסק עגבניות כפית פפריקה מתוקה כף סוכר,2כוסות מים פושרים לערבב היטב לצקת על הלבבות שכל הלבבות היו מכוסים במים לא יותר מידי לבשל כ3/4 שעה לכבות את האש אחרי חצי שעה לצקת רבע כוס מיץ לימון לא חובה.מנה   עשירה וחגיגית ....ניתן להחליף את הבשר בירקות בלבד !!

                                                                                                

                                          surpriseאהבתם ניפגש במתכון הבא sad

מהמטבח של לינדוש באהבה

יום ראשון, 5 ביוני 2016

עוגת גבינה .

                         שבועות בפתח   תתכבדו במתכון לעוגת קלאסית קלה להכנה !!

                                                         

                                                                   

  מצרכים לבצק :

100גרם חמאה.

חצי סוכר.

1ביצה 

2כוסות קמח +1אבקת אפיה.(או קמח תופח)

1סוכר וניל.

גרידת לימון.

מצרכים לגבינה:

5ביצים.

חצי כוס סוכר,

1קילו גבינה לבנה ,5%

2 שמנת חמוצה,בטעם של פעם,

גרידת לימון,

3כפות קורנפלור,

חבילה אינסטנט פודינג וניל,

אופן ההכנה לבצק:

לחמם את התנור לחום 170 מעלות.

לערבל את החמאה עם הסוכר להוסיף את הביצה ואת יתר החומרים לערבל עד לקבלת בצק נעים לא קשה ולא רך.

לקחת 1/3 מהבצק להכניס למקפיא .את 2/3 לרדד בתבנית אפיה בינונית ולהכניס למקרר (לא חובה)

בקערת המיקסר להקציף את הביצים יחד עם הסוכר ,להוסיף את הגבינה ואת השמנת ואת יתר המצרכים עד לקבלת עיסה קרמית !!

להוציא את התבנית מהמקרר ואת הבצק מהמקפיא .לצקת את העיסה על הבצק לקחת פומפייה לגרר בצד הגס מעל 

העיסה לסדר שהכל יהיה מכוסה לאפות בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות או עד שהבצק למעלה מקבל צבע חום 

בהיר זה סימן שהעוגה מוכנה...להוציא לקרר העוגה טעימה למחרת .


את המתכון לקחתי מהאינטרנט ושדרגתי .(במתכון רשום 750 גרם גבינה 9% )

                                          אהבתם ניפגש במתכון הבא.

מהמטבח של לינדוש !!